بهترین سایت سازهای ایرانی

بهترین سایت سازهای ایرانی


بهترین سایت ساز‌های ایرانی کدامند؟ این سوالی است که بسیاری از افرادی که به دنبال ایجاد یک وبسایت برای فعالیت خود هستند، با آن روبه‌رو می‌شوند.

زمانی که به دنبال طراحی یک سایت هستید که کیفیت قابل قبولی را برای کسب و کار شما داشته باشد، مطمئنا باید هزینه‌های زیادی را در نظر بگیرید. البته این هزینه‎‌ها تنها برای یکبار نیست. برای ایجاد یک وبسایت تخصصی باید ماهانه مبالغ قابل توجهی را پرداخت کنید که ممکن است برای فردی که به تازگی کار خود را آغاز کرده، کمی نامعقول باشد. اینجاست که سایت ساز‌ها به کمک شما می‌‎آیند. در واقع با استفاده از این سیستم‎‌های مدیریت با پرداخت هزینه‎‌هایی بسیار پایین‌تر از ایجاد وبسایت تخصصی، می‌توانید یک وبسایت را خودتان به تنهایی ایجاد کنید.

اگر با سایت سازها آشنا نیستید، پیشنهاد می‌‎کنم این مطلب را از دست ندهید. در انتهای این مطلب علاوه بر اطلاعاتی که در مورد سایت ساز‌ها به دست می‌‎آورید، می‌‎توانید به راحتی یک سایت ساز را متناسب با نیاز خود انتخاب کنید.

مطالعه پیشنهادی: چرا باید کسب و کار اینترنتی داشته باشیم؟

سایت ساز چیست؟

سایت ساز‌ها همانطور که از نامشان پیداست، کارشان ساخت سایت‎‌هایی است که شما در نظر دارید. برای استفاده از این پلتفرم‌ها نیازی به دانش برنامه‌نویسی نخواهید داشت.
سایت ساز‌ها در فرم ساده‎‌تر به صورت رایگان هستند، اما اگر بخواهید از امکانات بیشتری در این پلتفرم‏‌ها استفاده کنید، باید هزینه‎‌ای را بابت آن پرداخت نمایید.
مهم‏ترین ویژگی که سایت ساز‌ها دارند، عدم نیاز به هاست و دامنه است. در واقع نیازی به وارد شدن به سایت‌های خرید و پرداخت هزینه برای دامنه و هاست نداشته و تنها با انتخاب دامنه مورد نظرتان، وبسایت شما در کوتاهترین زمان توسط این سایت ساز‌ها ساخته خواهد شد.
این سیستم‌ها المان‌های مختلفی را در اختیار شما قرار می‌دهند. این المان‌ها به شما کمک می‌کنند که وبسایت خود را متناسب با سلیقه‌تان طراحی کنید. البته قالب‌های آماده نیز در اختیار شماست. وجود درگاه‌های پرداخت، ‌ایمیل مارکتینگ یا پنل SMS از دیگر ویژگی‌های سایت سازهاست.

بهترین سایت ساز‌های ایرانی کدامند؟

در این قسمت می‌خواهیم به بررسی سایت ساز‌های ایرانی پرطرفداری بپردازیم که از زبان فارسی نیز پشتیبانی می‌کنند:

سایت ساز وبزی WEBZI

این سایت ساز به راحتی و تنها در چند مرحله یک سایت کامل را در اختیار شما قرار می‌دهد. وبزی قالب‌های از پیش تعیین شده‌ای دارد که بسیار زیبا هستند و شما می‌‎توانید برای طراحی بخش‌های مختلف وبسایت خود از آن‌ها استفاده کنید.
این سایت ساز ویرایشگری دارد که کار کردن با آن بسیار آسان است. با استفاده از آن می‌توانید سایت خود را برای نسخه‌های موبایل و تبلت نیز به بهترین شکل طراحی کنید.

سرعت سایت‎‌هایی که با سایت ساز وبزی ساخته می‌شوند، بسیار بالاست. همچنین پشتیبانی بسیار خوبی دارد که در هر لحظه می‌‎توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

وبزی قابلیت استفاده رایگان از وبسایت را در اختیار شما قرار داده است، اما این قابلیت تا زمانی است که وبسایت شما وارد فضای آنلاین نشده باشد. برای ورود به این فضا باید هزینه‌ای را بر اساس تعرفه‌های عنوان شده، پرداخت نمایید.

سایت ساز پرتال PORTAL

پرتال یکی از سایت ساز‌هایی است که توسط برنامه‌نویسان ایرانی طراحی شده و ترکیبی از یک سیستم مدیریت محتوا و سایت ساز را در اختیار ما قرار می‌دهد.
این پلتفرم تعداد زیادی قالب‌های متنوع و زیبا دارد و شما می‌توانید از میان آنها قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید. طراحی قالب‌هایی که پرتال در اختیار شما قرار می‌دهد به گونه‌ای است که در هر صفحه نمایشی قابل مشاهده است.

شما می‌توانید با استفاده از این سایت ساز به ابزار‌هایی که برای وبسایتتان مورد نیاز است (مانند ابزارهای سئو یا ویرایشگرها)، دست پیدا کنید. علاوه بر این به راحتی محتوای وبسایت خود را مدیریت کنید.
این سایت ساز ایرانی نیز برای ارائه خدمات خود هزینه‎‌هایی را دریافت می‌‎کند و شما می‌‎توانید از تعرفه‎‌های مختلف آن با توجه به نیازتان استفاده کنید. وجود پشتیبانی دائمی، ویژگی‎‌های مثبت این سایت ساز را تکمیل کرده است.

سایت ساز سی می‌ پلاس SEEMEPLUS

این سایت ساز را می‌‎توانیم جزو پرطرفدارترین پلتفرم‎‌ها بدانیم. استفاده از این سایت ساز بسیار آسان است و تنها کافی است، با دراگ اند دراپ کردن المان‎‌هایی که در نظر دارید، سایت خود را طراحی کنید.
اغلب وبسایت‎‌هایی که با سایت ساز سی می‌ پلاس طراحی شده‌‎اند، از نظر سئو نیز در سطح قابل قبولی قرار گرفته‌‎اند.

اگرچه قالب‎‌های آماده توسط این سایت ساز در اختیار شما قرار می‌‎گیرد، اما با اینحال می‌‏توانید قالب شخصی خودتان را نیز طراحی کنید.
این سایت ساز نیز مانند نمونه‏‌های قبلی در ابتدا به مدت ۶ روز به صورت رایگان است ولی برای ادامه فعالیت خود در فضای وب باید حتما یکی از تعرفه‎‌های آن را انتخاب و هزینه‌ای را برای استفاده پرداخت کنید.

سایت ساز سی فایو SEE5

سی فایو در سال ۹۱ به کاربران وب معرفی شد. این سایت ساز را می‌‎توانیم یکی از پلتفرم‌های مقرون به صرفه بدانیم که قیمت‎‌های آن برای ساخت یک وبسایت بسیار مناسب است. این سایت ساز قالب‌های متنوعی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

این سایت ساز از وردپرس بهره گرفته است، به همین دلیل امنیت و سرعت بالایی دارد. با استفاده از این پلتفرم می‌‏توانید به راحتی هر آنچه که در ذهنتان است را روی وبسایت خود پیاده کنید، بدون آنکه محدودیتی در ایجاد آن داشته باشید.
ویژگی خوبی که سی فایو دارد، قرار دادن سایت‎‌های مختلف روی سرور‌های متنوع است. به همین دلیل کیفیت تمام سایت‌ها در سطح بالایی نگه داشته می‌شود.
پشتیبانی فوق‎‌العاده حرفه‌ای این سایت ساز دلیل دیگری است که می‌‎تواند شما را متقاعد کند، آن را امتحان کنید.

سایت ساز یوتاب وب UTABWEB

این سایت ساز دارای سئوی قدرتمندی است که وبسایت شما را برای موتور‌های جستجو بهینه می‌کند. استفاده از آن بسیار آسان بوده و نیازی به دانش فنی برای مدیریت سایت خود نخواهید داشت.

این سایت ساز وبسایت شما را روی سرور‌های قدرتمند خود قرار می‌دهد، به همین دلیل است که کیفیت و سرعت سایت شما همواره حفظ خواهد شد.
مهم‌ترین ویژگی یوتاب وب، محیط پنل مدیریت آن است که کاملا به صورت فارسی بوده و استفاده از آن بسیار آسان است. با پرداخت هزینه‌ کم می‌توانید از تمام امکانات این سایت ساز بهره‌مند شوید.
یوتاب وب نیز دارای پشتیانی ۲۴ ساعته است.

کانی وب KANIWEB

سایت ساز کانی وب نیز توسط برنامه‌نویسان ایرانی تهیه شده است. این سایت ساز قالب‌هایی دارد که با اندازه تبلت و گوشی‌های همراه نیز سازگار است. شما می‌توانید با استفاده از المان‌های مختلفی که در اختیارتان قرار دارد، قالب اختصاصی خود را طراحی کنید.

این سایت ساز پنل قدرتمندی دارد و دارای امکاناتی نظیر درگاه پرداخت، فرم ساز و دیگر امکاناتی است که برای یک سایت فروشگاهی مناسب است.
این سایت ساز ابزار اختصاصی را برای بهینه‌سازی سایت در موتور‌های جستجو در اختیارتان قرار می‌دهد.

کدام سایت ساز برای من مناسب‌تر است؟

برای انتخاب یک سایت ساز مناسب باید به نوع کسب و کار خود و انتظاراتی توجه کنید که از یک سایت ساز دارید. اگر به مواردی که در بالا عنوان کردیم، توجه کنید، اغلب این سایت ساز‌ها کاربرد مشابهی دارند. شاید تنها تفاوت آن‌ها تعرفه‌هایی باشد که برای ساخت سایت‌ها در نظر گرفته‌ شده است.
به عنوان مثال سایت ساز پرتال یک گزینه با صرفه برای ساخت وبسایت و بهترین انتخاب برای راه‌اندازی یک سایت یا فروشگاه اینترنتی است. در مقابل افرادی که هزینه ساخت وبسایت برایشان مهم نیست و تنها به کیفیت توجه می‌کنند، بهتر است به سراغ سایت ساز وبزی بروند.

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم به ارائه و معرفی بهترین سایت ساز‌های فارسی بپردازیم. برای کاربرانی که در ایران فعالیت می‌کنند، پشتیبانی سایت ساز از زبان فارسی یک ویژگی مهم است. البته سایت ساز‌های خارجی نیز وجود دارند که برخی از افراد از آن‌ها استفاده می‌کنند، اما شاید کار با آنها کمی مشکل بوده و نیازمند کمی تجربه است.

در هر صورت با داشتن اطلاعات کافی و مقایسه سایت ساز‌ها، می‌توانید به راحتی بهترین پلتفرم را برای ایجاد وبسایت انتخاب کنید.

سوالات متداول سایت ساز

مهمترین فاکتور یک سایت ساز خوب چیه؟

چیزی که خیلی مهمه اینه که در سایت ساز انتخابی شما باید دستتون کاملا باز باشه و شما بتونید تغییرات و آپشن‌های زیادی داشته باشید، هم از لحاظ زیبایی و ظاهر سایت و هم از نظر بهینه سازی و سئو گوگل برای اومدن به نتایج اول گوگل! ضمنا اعمال تغییرات در آینده هم نباید هزینه‌های فضایی و خیلی بالایی براتون داشته باشه.

از سایت ساز استفاده کنیم یا با یک طراح سایت کار کنیم؟

کاملا بستگی به بودجه شما داره، یعنی اگر میخوایید با یک هزینه بسیار پایین یک وب سایت دم دستی و بیشتر بصورت دکوری داشته باشید و روی کارت ویزیتتون هم چاپ کنید آدرسش رو، همون استفاده از سایت ساز خیلی به صرفه تره! ولی اگر هدفتون درآمدزایی از وب سایتتون هست حتما حتما باید به فکر ایجاد یک وب سایت بسیار قوی با وردپرس باشید تا در آینده هم مشکلات سئویی و توسعه سایتتون رو نداشته باشید!

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 5 =