برخی از افراد، پس از مدتی از شروع فعالیت سایتشان با مشکلاتی نظیر از بین رفتن اطلاعات آن روبه‌رو شده‌اند. این موضوع می‌تواند بزرگترین مشکل یک وبمستر یا صاحب سایت باشد. پیشنهاد می‌شود، هر فردی از زمان شروع فعالیت وبسایت خود به دنبال راهی برای بک‌آپ‌گیری از سایت خود باشد. این کار هم به صورت دستی قابل انجام است و هم می‌توان با استفاده از پلاگین‌های مخصوصی آن را انجام داد. در این مطلب به ارائه چند نمونه از پرطرفدارترین پلاگین‌ها برای بک‌آپ‌گیری پرداخته‌ایم. پس از پایان این مطلب می‌توانید به راحتی در مورد انتخاب نوع پلاگین مورد نظرتان تصمیم‌گیری کنید.

افزونه UpdraftPlus

اگر بخواهیم از میان افزونه‌های بک‌آپ‌گیری وردپرس یکی را به عنوان بهترین انتخاب کنیم، می‌توانیم به UpdraftPlus اشاره کنیم. این افزونه به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد، اما با پرداخت هزینه می‌توانید از امکانات بیشتری از آن نیز استفاده کنید.
افزونه اپ درافت پلاس به شما امکان بک‌اپ‌گیری از کل سایتتان را می‌دهد. شما می‌توانید زمان‌بندی مورد نظر خود را برای فعال شدن عمل بک‌اپ‌گیری تنظیم کنید تا به صورت کاملا خودکار آن را انجام دهد. استفاده از این افزونه بسیار آسان است و نیازی به انجام پروسه‌های پیچیده نخواهید داشت. کافی است آن را روی سایت خود نصب کنید تا با بالاترین سرعت عمل بک‌اپ‌گیری را انجام دهید.
ویژگی مثبتی که این افزونه دارد قابلیت restore کردن اطلاعاتی است که در سایت وردپرسی وجود دارد.
بک‌اپ‌گیری و بازگرداندن اطلاعات و البته ذخیره بک‌اپ‌های کرفته شده، قابلیتی است که این افزونه در اختیار شما قرار می‌دهد.
بک‌اپ افزایشی و پشتیبانی از وردپرس‌های چندسایته از ویژگی‌های دیگری است که در نسخه پولی این افزونه دیده می‌شود.

افزونه All-in-One WP Migration

دومین افزونه برای بک‌اپ‌گیری، بیش از ۲ میلیون بار نصب شده و استفاده از آن به صورت کاملا انتخابی است.
سه منوی اصلی در این افزونه به چشم می‌خورد:
– برون‌ریزی
– دورن‌ریزی
– پشتیبان‌گیری
استفاده از این افزونه بسیار آسان است اما با این وجود، قدرت بالایی در بک‌آپ‌گیری دارد.
کافی است این نرم‌افزار را روی وبسایت خود نصب کنید. پس از آن خود پلاگین تمام فعالیت‌ها انجام می‌دهد. این افزونه را می‌توانید هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی روی وبسایت خود نصب کنید.
یکی از تفاوت‌هایی که نسخه رایگان و پولی این ابزار دارد، این است که در نسخه رایگان فقط فایل‌هایی را می‌توانید درون‌ریزی کنید که حجم آن‌ها از ۲۵۶ مگابایت کمتر است اما در نسخه پولی این افزونه همه فایل‌ها را بدون محدودیت در اندازه آن‌ها می‌توانید درون‌ریزی کنید.

افزونه BackWPup

سومین افزونه پر طرفدار برای گرفتن بک‌اپ سایت وردپرس، BackWPup است. این پلاکین را می‌توانید روی وبسایت خود نصب کرده و تمام قسمت‌های آن را بک‌اپ‌گیری کنید.
ویژگی خوبی که این نرم ابزار دارد، این است که به شما امکان انتخاب فرمت فایل بک‌اپ را می‌دهد. این فرمت‌ها شامل TAR، ZIP و TAR GZIP هستند. نوع فرمت فایل انتخابی بستگی به خود شما دارد.
ویژگی مثبت دیگر این پلاگین، قابلیت استفاده از آن روی وردپرس‌های چندسایته است. البته امکاناتی نظیر بهینه‌سازی دیتابیس، مشاهده لاک‌های بک‌اپ‌گیری و انتقال مستقیم فایر‌ها به فصا‌های دلخواه نیز در میان ویژگی‌های این افزونه دیده می‌شود.
اگر می‌خواهید به امکانات دیگری نظیر restore کردن فایل‎‌ها و رمز‌گذاری روی فایل‌های بک‌اپ شده دست پیدا کنید باید به سراغ نسخه پیشرفته آن بروید که با پرداخت هزینه قابل دریافت است.

افزونه BlogVault

اگر از یک وبمستر بخواهید که یک سرویس بک‌آپ‌گیری به شما معرفی کند، احتمالا اولین گزینه‌ای که پیش روی شما می‌گذارد، افزونه BlogVault است. این پلاگین قدرت فوق‌العاده‌ای در بک‌ا‌پ‌گیری از سایت دارد تا جایی که می‌تواند تا ۳۰۰ گیگابایت از سایت را بدون هیچگونه مشکلی منتقل کند.
شما می‌توانید زمان‌بندی متناسب با نیاز خود برای این افزونه تعیین کنید تا بتواند به صورت خودکار فعالیت خود را انجام دهد.
ویژگی خوبی که این پلاگین دارد، امکان ریکاوری کردن سایت شماست. این ویژگی در زمان‌هایی که وبسایت از بین برود، باعث می‌شود که اطلاعاتی که از قبل درون سایت بوده از دسترس شما خارج نشود.
این افزونه امکاناتی نطیر بک‌ا‌پ‌گیری، تنظیم زمان و انجام اتوماتیک پروسه بک‌اپ‌گیری، تست بک‌اپ، آرشیو کردن فایل‌های بک‌اپ و انتقال سایت را در اختیار شما قرار می‌دهد. علاوه بر این با سرویس ووکامرس نیز سازگار است.

افزونه VaultPress

اگرچه Vaultpress یک پلاگین پولی است، اما وجود آن در این لیست، کاملا احساس می‌شود. این پلاگین در حال حاضر روی میلیون‌ها وبسایت نصب شده است.
افزونه Vaultpress به راحتی و به طور کامل تمام فایل‌های مورد نیاز شما را بک‌اپ‌گیری می‌کند. ویژگی مثبت این افزونه نسبت به دیگر افزونه‌ها، امنیتی است که در وبسایت شما ایجاد می‌کند. در واقع با فعال کردن آن روی وبسایتتان می‌توانید، آن را در برابر مشکلات امنیتی آن محافظت کنید.
با آنکه این افزونه نیازمند پرداخت هزینه است اما به نظر می‌رسد امکاناتی که در اختیار شما می‌گذارد، ارزش پرداخت هزینه را داشته باشد.
این امکانات عبارتند از بک‌آپ‌گیری سریع به صورت روزانه، قابلیت بازیابی اطلاعات، افزایش امنیت وبسایت، محافظت از فایل‌های بک‌اپ‌گیری شده تا یک ماه و پشتییانی از وردپرس‌های چندسایته. . .

افزونه Akeeba Backup

این افزونه هم به صورت رایگان و هم با پرداخت هزینه دسترس است. برای دسترس به آن باید وارد سایت akeeba شوید.
با استفاده از پلاگین Akeeba Backup می‌توانید به راحتی بک‌اپ‌گیری از سایت خود را انجام دهید. همچنین به شما این قابلیت را می‌دهد که بتوانید سرور سایتتان را تغییر دهید.
این سایت می‌تواند یک بک‌آپ کامل از وبسایتتان را در اختیار شما قرار دهد. مهم نیست سایت وردپرس شما تک سایته باشد یا چندسایته، شما می‌توانید به راحتی به این پلاگین اعتماد کنید.
امکانات اضافه‌تری که با پرداخت هزینه در اختیار شما قرار می‌گیرد، عبارتند از:
بک‌اپ‌گیری جداگانه از فایل‌های مختلف وبسایت، امکان رمزگذاری سایت و افزایش امنیت آن و پشتیبانی ار SFTP و FTP. . .

افزونه Backupbuddy

افزونه بعدی که انتخاب کردیم، از نظر بسیاری از وبمستران یکی از کاملترین افزونه‌هاست. Backupbuddy، یک پلاگین کاربردی است که می‌‎تواند از تمام قسمت‌های سایت شما بک‌اپ می‌گیرد.
اژ ویژگی‌ها و امکانات بسیار خوبی که این نرم‌افزار در اختیار شما قرار می‌دهد می‌توانیم به امنیت و بهینه‌سازی دیتابیس اشاره کنیم.
شما می‌توانید خودتان به راحتی انتخاب کنید که فایل‌هایی که از آن‌ها بگ‌اپ گرفته می‌شود، در چه فولدری ذخیره شوند. این کار به شما کمک می‌کند تا در صورت نیاز هر فایل را به صورت جداگانه بازگردانید.
این افزونه به شما امکان سفارشی‌سازی بک‌آپ را می‌دهد. همچنین با سرعت بسیار بالایی پس از درخواست شما، عمل بک‌اپ‌گیری را آغاز می‌کند.
قابلیت انتقال سایت، ایجاد امنیت سایت و پایگاه داده‌ها از دیگر امکانات این افزونه است.

افزونه Duplicator

آخرین افزونه را نیز به یکی از افزونه‌های پرطرفدار برای بک‌اپ‌گیری سایت اختصاص داده‌ایم. این افزونه که با نام duplicator ارائه شده است، به شما امکان بک‌اپ‌گیری انتخابی ار قسمت‌های مختلف سایت را می‌دهد.
duplicator هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی در دسترس است. امکان انتقال سایت و انتقال وردپرس چندسایته از ویژگی مهم این افزونه است.
سخن پایانی
با وجود معرفی و توضیحاتی که در مورد پلاگین‌های بک‌آپ‌گیری عنوان شد، باز هم انتخاب نوع پلاگین به سایت شما بستگی دارد. به عنوان مثال است سایتی بک‌اپ‌گیری ساده‌ای را نیاز داشته باشه و یا سایتی نیاز داشته باشد که در هر دقیقه یک بار بک‌آپ‌گیری شود. به طور نرمال بهتر است هر روز در پایان ساعات کاری خود عمل بک‌اپ‌گیری را انجام دهید.
شما می‌توانید با استفاده از پلاگین‌هایی که قابلیت تنظیم دارند، این عمل را روی سایت خود پیاده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + پنج =