آنچه در این آموزش یاد میگیرید:
4. چک لیست آموزشی سئو وردپرس

اگر شما نیز می خواهید در گوگل رتبه بهتری به دست آورید پس باید تلاش خود را نیز چندین برابر کنید. رسیدن به رتبه های برتر گوگل اصلا کار دشواری نیست! بله درست شنیدید اگر به روش درست و صحیح آن پیش بروید به راحتی می توانید بهترین رتبه ها را در گوگل مال خود نمایید. اما اولین و مهمترین نکته صبور بودن و تلاش های مستمر در سئو است. ما در این مقاله از آموزش سئو وردپرس به شما قدم به قدم یاد می دهیم که چه کار کنید تا بهترین رتبه را برای همیشه مال خود کنید.

اما اگر می خواهید رتبه یک شوید بدون هیچ تلاشی و یک شبه این رتبه را به دست آورید باز هم این کار شدنی است. اما باید هزینه های هنگفت آن را نیز به دوش بکشید. برای این کار تنها کافی است از تبلیغات گوگل یا همان گوگل ادز استفاده نمایید.

بالا آمدن در گوگل با تبلیغات و سئو
بالا آمدن در گوگل با تبلیغات و سئو

آموزش سئو اصولی وردپرس

همه افراد به دنبال رسیدن به ده رتبه اول گوگل هستند. اگر شما نیز می خواهید به تازگی شروع به کار سئو کنید و می خواهید رتبه های صفحه اول گوگل را نصیب خود کنید باید بدانید که راه طولانی در پیش دارید. اما خوب است بدانید که سئو سخت نیست بلکه چند تکنیک است که باید هوشمندانه بدانید از کدام تکنیک چه زمانی و در چه موقعیت استفاده کنید و همیشه کارت های بازی خود را داشته باشید تا بتوانید در بازی رتبه های گوگل بهترین و بالاترین رتبه را نصیب خود کنید. در دنیای گوگل هر کس هوشمندتر باشد نتیجه بهتری را کسب می کند.

خوب پس اگر شما نیز خواهان رسیدن به صفحه اول گوگل هستید با ما باشید. قدم به قدم همراه شما هستیم. اما از همین ابتدا به شما بگویم اگر تازه می خواهید شروع کنید و رقبای شما 5 سال یا 10 سال است که شروع کرده اند شما باید بدوید تا به او برسید. اگر او در حال قدم زدن در جاده گوگل است شما باید با تکنیک های صحیح بدوید تا بتوانید پیروزی را اذان خود کنید.

سئو گوگل بصورت اصولی
سئو گوگل بصورت اصولی و مرحله به مرحله

بهینه سازی وردپرس برای دیده شدن در گوگل

اگر شما نیز خواهان قدرت و رسیدن به بالاترین رتبه ها هستید با ما باشید. اگر شما نیز جزو افرادی هستید که از سئو سایت هراس دارید و گمان می کنید که سئو کار بسیار پیچیده و سختی است در این مقاله به شما ثابت می کنیم که سئو اصلا کار سختی نیست. درست است که سئو زمان بر است و برای رسیدن به نتیجه باید صبر کنید و تلاش خود را ادامه دهید اما مطمئن باشید حتما به نتیجه می رسید. سئو سایت کار بسیار آسان و تکنیکی است. ما اینجاییم تا تکنیک های آموزش سئو سایت را به شما نشان دهیم. قبل از هر چیز برای اینکه درک درستی از سئو داشته باشید با هم با سئو وردپرس بیشتر آشنا می شویم.

آشنایی با مفهوم سئو وردپرس

وردپرس چیست؟ قبل از هر چیز با معنی وردپرس آشنا می شویم. وردپرس یکی محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا و طراحی سایت است. می توان گفت نزدیک به 70 درصد از سایت هایی که ساخته شده اند از به کمک وردپرس ساخته شده‌اند.

سئو چیست؟ سئو که مخفف search engine optimization می باشد. در زبان انگلیسی SEO خواهد می‌شود. به معنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر می‌باشد.

در این مقاله می خواهیم به شما تکنیک ها و راهکارهایی را آموزش دهیم که برای سایت های وردپرسی بسیار مفید و ارزشمند است. با این تکنیک ها شما می توانید رتبه های صفحه اول را مال خود کنید.

بسیاری از افراد معتقدند که سایت های وردپرس به صورت پیشفرض تمامی نکات سئو را دارا می‌باشند و نیازی نیست ما به عنوان کاربر و استفاده کننده از سایت کار بیشتری را انجام دهیم. این طرز تا حدودی درست است. یعنی سایت هایی که با وردپرس ساخته می‌شوند تا حدودی از تکنیک های سئویی برخوردارند اما نه همه تکنیک ها! بنابراین برای بهتر شدن و پیشرفت کردن چند تکنیک دیگر را به شما آموزش می‌دهیم.

برای اینکه بتوانید رتبه های صفحه اول را به دست بگیرید و بی باکانه در صفحه اول گوگل بتازید و به لینک های بالاتر دست پیدا کنید وردپرس بودن به تنهایی کافی نیست. در این آموزش سئو یاد می گیرید که چگونه به درستی تکنیک های سئویی را انجام دهید تا به بهترین نحو از رقبای خود پیشی بگیرید.اگر قرار باشد هر کسی با داشتن یک سایت وردپرس به صفحه اول گوگل برسد الان صفحه اول گوگل به جای 10 تا لینک باید 1000 تا لینک را به کار خود در صفحه اول نمایش می داد. پس در این آموزش سئو یاد می گیرید که وردپرس به تنهایی نمی تواند همه کارها را با هم انجام‌دهد.

آشنایی با مفهوم سئو وردپرس
آشنایی با مفهوم سئو وردپرس

قبل از هر چیز به یاد داشته باشید از کلمات کلیدی درستی استفاده کنید. بسیاری از افراد هستند که نیمی از راه را می روند و تازه متوجه می شوند که کاربر دنبال چیز دیگری است. اگر با مثال برای شما توضیح بدهم بی شک بهتر و کامل تر متوجه می شوید. فرض کنید یک نفر فروشنده خودرو است و سعی می کند سایت خود را با کلید واژه فروش خودرو ارتقا دهد. شاید تمام تکنیک های سئو را نیز بدرستی انجام دهد و آموزش سئو را به درستی یاد گرفته باشد. اما نکته اینجاست که کاربر خرید خودرو را جستجو می کند. بنابراین حتی اگر لینک یک گوگل را نیز نصیب خود کند باز هم بازی سئو وردپرس را باخته است!

دومین نکته نوشتن محتوا و تولید محتوا می باشد. تولید محتوا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در واقع شما با کمک همین محتواست که خود و کسب و کارتان را به مخاطب معرفی می کنید. محتواهای کپی، محتواهای بی کیفیت، محتواهایی که بی معنا هستند و محتواهایی که پاسخگوی نیاز کاربر نیستند به هیچ جایی نمی رسند. بنابراین اگر شما جزو کسانی هستید که روزانه ده تا محتوای بی کیفیت تولید می کنید بازی را باخته اید. شما می توانید به جای آن هفته ای سه محتوا بنویسید اما با کیفیت و با معنا که مخاطب از خواندن آن لذت ببرد و در صفحه سایت شما بماند و محتوا را تا انتهای آن ببیند و بخواند.

آموزش سئو داخلی و سئو خارجی جهت بهینه سازی وردپرس

خوب است بدانید سئو و بهینه سازی وردپرس از دو بخش کلی سئو داخلی یا همان سئو آن پیج و سئو خارجی یا همان سئو آف پیج تشکیل شده است. سئو داخلی همان طور که از نام آن مشخص است یعنی سئویی که در داخل سایت اتفاق می افتاد و سئو خارجی یعنی تمامی اتفاقاتی که در خارج از سایت می افتد و بر روی سایت شما تاثیر می گذارد.

تولید محتوا و نوشتن محتوا جزو سئو داخلی سایت محسوب می شود (مقاله پیشنهادی: بهترین شرکت تولید محتوا کجاست؟) و اما ساخت بک لینک های حرفه ای نیز جزو سئو خارجی محسوب می شود. بک لینک به تنهایی یک مقوله کاملا پیچیده است که تکنیک های جدایی نیز دارد. که از حوصله بحث امروز ما خارج است.

آموزش سئو داخلی و سئو خارجی جهت بهینه سازی وردپرس
آموزش سئو داخلی و سئو خارجی جهت بهینه سازی وردپرس

آموزش تکنیک های سئو وردپرس

شاید باور کردنش کمی دشوار باشد. اما خوب است بدانید که سئو در وردپرس کار را کمی راحت تر کرده است. اگر سایت شما با کد نویسی راه اندازی شده باشد برای یک کار ساده باید ساعت ها زمان خرج کنید و دستورات را بنویسید. اما وردپرس به شما پلاگین هایی را معرفی می کند که شما بتوانید به راحتی سئو سایت خود را پیش ببرید. با این روش شما با چند کلیک و کمتر از چند دقیقه می توانید سئو وردپرس خود را تکمیل کنید.

آشنایی با پلاگین های سئو وردپرس

پلاگین های وردپرس یکی از بهترین راه هایی است که شما می توانید با استفاده از ان ها و بدون نیاز به صرف زمان بیش از حد به بسیاری از مواردی که می خواهید دست پیدا کنید. به همین راحتی. تنها کافی است پلاگین ها را بشناسید و بدانید از کدام پلاگی در کجا استفاده کنید. نکته ای که بسیار همین دارد این است که شما بدانید زمانی که از یک پلاگین استفاده می کنید این پلاگین بتواند چند نیاز شما را به طور همزمان پاسخ دهد. نیازی نباشد که بخواهید برای هر کار یک پلاگین جدا نصب کنید. زیرا پلاگین های بیش از حد سرعت لود شدن سایت را به شدت افزایش می دهند. این امر موجب کاهش چشمگیر سرعت سایت می شود.

همچنین لازم به ذکر است سعی کنید از پلاگین های رایگان کمتر استفاده کنید و پلاگین ها را خریداری نمایید. زیرا ممکن است حین اینکه پلاگین را خریداری می کنید ویروسی نیز به همراه پلاگین وارد سایت شما شود. پس هنگام تهیه پلاگین از سایت های معتبری پلاگین را خریداری نمایید.

معرفی افزونه های مناسب و کاربردی سئو

افزونه های سئویی زیادی را می توانید در آموزش سئو سایت های مختلف ببینید اما دو تا از افزونه های هستند که معروفیت بیشتری دارند و گره گشای کار شما می باشند. این افزونه های عبارتند از: Yoast Seo و همچنین  All In One Seo Pack هر دوی این افزونه ها برای سئو وردپرس بسیار مناسب هستند اما ما به دلیل معروفیت بیشتر افزونه Yoast seo در این مقاله نیز کار کردن با افزونه یو آست را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید تا با چالش های یو آست بیشتر آشنا شوید.

مقاله پیشنهادی: مقایسه Yoast SEO با Rank Math کدام یک بهتر است؟

Yoast Seo
سئو وردپرس

زمانی که این افزونه را بر روی سایت وردپرسی خود نصب می کنید کار شما بسیار راحت است. قرار نیست کار پیچیده ای انجام دهید. در پایین تمام مقاله ها و محصولات تان می توانید پنجره مربوط به یو آست را ببینید از این پس کار برای شما خیلی راحت تر می شود. تنها کافی است جاهای خالی مربوط به هر پست را پر کنید. به همین راحتی نیمی از راه را رفته اید و از رقبای خود تا حدودی پیشی گرفته اید. می توان گفت از بین هزار سایت شما پانصد سایت را به همین راحتی رد کردید.

چک لیست آموزشی سئو وردپرس

در این قسمت از مقاله شما را با چند تکنیک سئویی خوب بیشتر آشنا می کنیم. بی شک با رعایت کردن این موارد بیشتر می توانید از رقبای خود در نتایج گوگل دیده شوید. پس خوب به تکنیک هایی که به شما می گوییم دقت کنید. سئو وردپرس را خودتان به دست بگیرید.

1-   از یک افزونه کمکی سئو وردپرس استفاده کنید.

برای سایت های وردپرس افزونه های زیادی وجود دارد. یکی از بهترین افزونه های رایگان وردپرس که در دسترس عموم مردم می باشد افزونه yoast می باشد. این افزونه تجربه کاربری خیلی خوبی را به شما می دهد. افزونه Rank Math نیز مانند افزونه یو آست قدرتمند است. اما خوب افزونه یو آست را تقریبا همه می پسندند.

اما به یاد داشته باشید که قرار نیست خود افزونه برای شما کاری انجام دهد. مثلا اگر گمان می کنید که با نصب افزونه های سئو وردپرس می توانید سئو سایت خود را انجام دهید سخت در اشتباه هستید. به یاد داشته باشید افزونه های سئو وردپرس تنها یک وسیله برای رسیدن به سئو می باشد. شما باید کار کردن با این افزونه را یاد بگیرید تا بتوانید خودتان سئو سایت را به دست بگیرید.

2-   استفاده از قالب مناسب و Seo Friendly استفاده کنید.

می توان گفت بیشتر قالب هایی که در وردپرس استفاده می شود قابلیت های سئو را دارند.اگر میخواهید قالبی را انتخاب کنید قالبی را انتخاب کنید که سرعت خوبی به شما ارائه دهد. به عنوان مثال برخی از قالب های وردپرس هستند که زیبایی قالب را به سئو وردپرس ترجیح می دهند. امیدوارم شما جزو این دسته از افراد نباشید. زیبایی قالب های وردپرس اکثرا با نصب و افزودن افزونه های وردپرس انجام می شود که نتیجه آن کاهش چشمگیر سرعت سایت های وردپرسی می باشد.

قالب وردپرس مناسب
قالب وردپرسی مناسب

یکی از مهمترین مواردی که در سئو وردپرس باید در نظر داشته باشید این است که سایت شما از سرعت خوبی بهره مند باشد. شما می توانید سرعت سایت خود را در وب سایت web.dev مورد بررسی قرار دهید.

3-   هاست مناسب و مطمئنی را انتخاب نمایید

زمانی که می خواهید هاست مناسبی را انتخاب نمایید حتما به یاد داشته باشید که نتیجه هاستی که انتخاب می کنید بر روی سرعت سایت و امنیت سایت تاثیر مستقیمی دارد. بنابراین در انتخاب هاست کمی بیشتر دقت کنید.

4-   سایت های با WWW یا بدون WWW

شاید در نگاه اول برای شما تفاوتی نداشته باشد که دامنه سایت شما دارای www باشد یا نباشد. این موضوع شاید برای خیلی از افراد طبیعی باشد که سایت با www بالا بیاید. اما خوب است بدانید که سایتی که www در ابتدای نام خود دارد با سایتی که www در ابتدای نام خود ندارد دو صفحه کاملا مجزا محسوب می شود. در چنین شرایطی که سایت دارای دو صفحه با یک متن می باشد گوگل یکی از صفحات را داپلیکیت در نظر می گیرد و به شما امتیاز منفی می دهد.

برای حل این مشکل در سئو وردپرس کار بسیار ساده است. کافی است که به قسمت setting و بخش  general مراجعه نمایید. مطابق تصویر دامنه سایت خود را بدون www در هر دو کادر وارد نمایید. برخی افراد ترجیح می دهند که از www استفاده کنند. اما پیشنهاد ما به شما برای کوتاه تر کردن لینک هوم پیج استفاده از آدرس سایت بدون www است.

آدرس سایت بدون www
آدرس سایت بدون www

مطالعه بیشتر: سئو قوی‌تر با www یا بدون www بدست می‌آید؟!

5-   دیده شدن سایت وردپرس توسط موتور های جستجو مخصوصا گوگل

جالب است بدانید که در وردپرس شما می توانید تنها با زدن یک تیک به گوگل بگویید که سایت شما را تا زمانی که خودتان نخواهید نبیند. این موضوع برای زمانی است که سایت شما در حالت تعمیر و یا طراحی قرار دارد. در چنینی شرایطی بهتر است که سایت توسط موتورهای جستجوگر گوگل دیده نشود. اما زمانی که طراحی سایت شما به اتمام رسید فراموش نکنید که به تنظیمات سایت بروید و تیک آن را بردارید. به همین راحتی می توانید از گوگل بخواهید به سایت شما سر بزند.

برای این کار به بخش تنظیمات سایت بروید و بر روی گزینه خواندن کلیک کنید. مطابق با تصویر باید تیک این گزینه را بردارید. به یاد داشته باشید شاید رقبای شما این موضوع را ندانند و شما می توانید با این کار از آن ها جلو بزنید.

دیده شدن سایت وردپرس توسط موتور های جستجو
دیده شدن سایت

6-   تنظیمات سئو وردپرس مربوط به پیوند یکتا

آدرس صفحه نیز یکی از مواردی است که در سئو سایت های وردپرسی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. آدرس هر صفحه مختص به همان صفحه است و کاملا منحصر به فرد می باشد. برای اینکه بتوانید تنظیم کنید که آدرس صفحه سایت شما چگونه نمایش داده شود می توانید به بخش تنظیمات وردپرس مراجعه کنید و بر روی گزینه پیوندهای یکتا کلیک کنید.

زمانی که شما بتوانید به راحتی آدرس صفحات سایت وردپرس را به راحتی به خاطر بسپارید پس برای گوگل نیز اهمیت دارد. بنابراین گوگل نسبت به قابل فهم بودن آدرس صفحات شما نیز حساسیت نشان می دهد. پس حتما این تنظیمات را بر روی صفحات خود انجام دهید.

شما می توانید به راحتی مطابق با تصویر بر روی گزینه نام نوشته کلیک کنید و از این پس آدرس سایت شما عنوان مقاله شما محسوب می شود به جز اینکه به صورت دستی آدرس صفحه خود را تغییر دهید.

سئو وردپرس مربوط به پیوند یکتا
سئو وردپرس مربوط به پیوند یکتا

7-   انتخاب و استفاده از کلمات کلیدی مناسب و کاربر پسند

به یاد داشته باشید انتخاب کلمه کلیدی یکی از مهمترین کارهایی است که باید در هنگام سئو سایت انجام دهید. اگر شما کلمه کلیدی مناسبی را انتخاب نکنید تمام کارهای سئو را نیز به درستی انجام دهید به جایی نمی رسید. در واقع انتخاب کلمه کلیدی مهمترین و اصلی ترین کاری است که شما باید انجام دهید. شما باید رفتار کاربر خود را بشناسید باید بدانید کاربر چه چیزی را جستجو می کند تا بر اساس آن سئوی سایت وردپرسی خود را انجام دهید.

شما می‌توانید در ابتدای کار برای‌اینکه در موتور‌های جستجو دیده‌شوید می‌توانید از کوئری های بلند استفاده کنید. کوئری های بلند و چند سیلابی راحت تر در صفحات اول دیده می شوند. بعد از اینکه کاربر سایت شما و کسب و کار شما را شناخت و به اصطلاح ورودی مناسبی برای سایت خود به دست آوردید به راحتی می توانید در سایر کلمات کلیدی نیز جایگاه خوبی به دست آورید. بنابراین در ابتدای کار اصلا نیازی نیست که بر روی کلمات تک سیلابی یا دو سیلابی بسیار سخت کار کنید.

برای پیدا کردن کلمه کلیدی مناسب می توانید از ابزارهای مختلفی استفاده کنید. به عنوان مثال یکی از ابزارهای معروف و پر استفاده می توان به kwfinder اشاره داشت. همچنین keyword planner نیز برای پیدا کردن کلمه کلیدی بسیار مفید است. بعد از اینکه کلمه کلیدی خود را انتخاب کردید باید شروع به نوشتن و تولید محتوا در همان حوزه کنید. سپس با استفاده از افزونه یو آست که در بالا به ان اشاره کردیم باید سئو محتوا را در پیش بگیرید.

استفاده از کلمات کلیدی مناسب و کاربر پسند
استفاده از کلمات کلیدی مناسب

8-   کامنت مارکتینگ را فراموش نکنید

جالب است بدانید که کامنت هایی که در وردپرس به نمایش گذاشته می شود برای گوگل بسیار مهم می باشد. حتما کامنت ها را بخوانید و به آن ها پاسخ دهید. با پاسخ دادن به کامنت ها شما می توانید تعامل بین خودتان و کاربر را بیشتر کنید و کاربران دیگر را ترغیب به گذاشتن کامنت نمایید.

جالب است بدانید که کامنت گذاشتن یکی از روش های دریافت بک لینک و سوق دادن ترافیک سایت به سمت وب سایت هدف می باشد. اما بک لینک هایی که از راه کامنت به دست می آیند بک لینک نوفالو محسوب می شوند و تاثیر زیادی در سئو سایت ندارند.

خوب برویم به سراغ سئو وردپرس و کامنت ها. کامنت ها به صورت پیشفرض در وردپرس منتشر می شوند و نیازی به تایید شما ندارند. این اصلا خوب نیست. کامنت ها حتما باید قبل از انتشار توسط خود شما خوانده شوند و سپس منتشر شوند. برای این کار باز به بخش تنظیمات وردپرس می رویم و مانند تصویر تیک مخصوص به تایید کامنت های وردپرس را می زنیم. به همین راحتی از این پس شما می توانید دیدگاه هایی که کاربر برای شما می گذارد پیش از انتشار بخوانید و منتشر کنید.

کامنت مارکتینگ را فراموش نکنید
کامنت مارکتینگ

9-   استفاده صحیح از تگ های H1 تا H6

استفاده از تگ های html تاثیر بسیار زیادی در سئوی سایت شما دارد. از جمله تگ هایی که تاثیر زیادی در کسب رتبه برای سایت شما دارد می توان به تگ H1 اشاره داشت. به یاد داشته باشید که فقط از یک تگ H1 در هر صفحه از سایت استفاده کنید. درون تگ های H1 خود حتما از کلمات کلیدی خود استفاده کنید. تگ H1 نباید بیشتر از 5 کلمه باشد. همچنین به یاد داشته باشید که اول از هر چیز از تگ H1 استفاده کنید بعد تگ H2 بعد از آن H3 و به همین ترتیب تا H6 که آخرین تگی است که استفاده می کنید.  بیشترین استفاده از تگ های H2  و همچنین H3  می باشد. اما به یاد داشته باشید حتما از تگج های به درستی استفاده کنید.

10- آشنایی با دسته بندی ها و تگ های وردپرس

زمانی که شما با یک مغازه یا فروشگاه مرتب و منظم روبرو می شوید خرید کردن از آنجا برای شما لذت بخش تر خواهد بود. پیدا کردن وسیله مورد نیازتان در چنین فروشگاه هایی بسیار راحت تر می باشد. سایت نیز به همین صورت است. حتما برای وبلاگ و نوشته های خود و مهمتر از آن برای محصولات تان دسته بندی های درستی را در نظر بگیرید. حتما از دسته بندی های مناسبی استفاده کنید.

زیرا همانطور که پیدا کردن یک کالا در فروشگاه بی نظم کار دشواری است پیدا کردن یک محصول برای گوگل و کاربر در سایتی که دسته بندی مناسب ندارد نیز مشکل خواهد بود. برای این که بتوانید دسته بندی ها را در سایت های وردپرس مشخص کنید باید به بخش دسته بندی یا همان Category مراجعه نمایید. دسته بندی ها به ربات های گوگل اجازه دسترسی به تمام قسمت های سایت را می دهد و کار را برای ربات گوگل راحت تر می کند.

آشنایی با دسته بندی ها و تگ های وردپرس
آشنایی با دسته بندی ها و تگ های وردپرس

11- استفاده از سرچ کنسول را فراموش نکنید

یکی از مهمترین ابزارهای گوگل را می توان سرچ کنسول نامید.سرچ کنسول به سئوکار کمک بسیار زیادی می‌کند و داده‌های زیادی می‌دهد تا سئو‌کار بتواند کارهای بهتر و مناسب‌تری انجام‌دهد. به عنوان مثال شما می توانید در سرچ کنسول مشاهده کنید کاربر چگونه جستجو کرده و به سایت شما رسیده است. یا می توانید ببینید که کاربر بیشتر دنبال چه چیزی است و بر اساس همان شروع به تولید محتوا کنید. همچنین می توانید با تعریف یک سایت مپ ساده راه را به ربات های گوگل نشان دهید.

اینگونه است که گوگل به راحتی می‌تواند به سایت شما دسترسی داشته‌باشد و آن‌را به کاربران دیگر نیز نمایش‌دهد. اضافه کردن سایت به سرچ کنسول بسیار ساده است. تنها کافی است فایلی که سرچ کنسول در اختیار شما قرار می دهد را در هاست سایت ثبت نمایید. سپس از سرچ کنسول بخواهید کد را بررسی نماید. به همین راحتی!

12- انتخاب آدرس صفحه مناسب

همان طور که در قسمت بالا مشخص کردیم عنوان مقاله به صورت پیشفرض به عنوان آدرس صفحه انتخاب می شود. این آدرس ممکن است بسیار طولانی باشد باشد. در چنین شرایطی بهتر است خودمان دست به کار شویم و آدرس مناسب را انتخاب کنیم. زمانی که خودمان آدرس سایت را مشخص می کنیم URL کوتاه تر می شود و تاثیر زیادی در سئو سایت وردپرس دارد.

13- تنظیمات یو آست(تگ عنوان و توضیحات متا)

داشتن تگ های مناسب عنوان و توضیحات متا برای سئو سایت از اهمیت بسیاری برخوردار است.شما می‌توانید به راحتی با استفاده از افزونه Yoast که نصب کرده‌اید تمامی این موارد به گوگل نمایش‌دهید. تنها کافی است مطابق با تصویر موارد خواسته شده را در قسمت مشخص شده وارد نمایید. شما می توانید از کلمات کلیدی اصلی خود در عنوان تگ و توضیحات متای هر صفحه استفاده کنید. این موارد در نتایج گوگل نمایش داده می شود و موجب کلیک کاربر نیز می شود. در چنین شرایطی زمانی که از عنوان و توضیحات جذابی استفاده نمایید احتمال کلیک بر روی سایت شما به شدت افزایش می یابد.

14- لینک سازی داخلی مناسب را فراموش نکنید

لینک های داخلی از اهمیت ویژه ای در سئو سایت برخوردارند. زمانی که شما یک صفحه جدید می سازید مثلا یک محصول جدید دارید و یا یک نوشته جدید می نویسید حتما باید از بقیه صفحات به صفحه جدید لینک دهیم. اگر این کار را نکنیم به صفحه ساخته شده اصطلاحا صفحه یتیم می گویند. یعنی صفحه ای که از هیچ کدام از صفحات سایت لینکی دریافت نکرده است. در چنین شرایطی احتمال اینکه شما از صفحه جدید ورودی داشته باشید بسیار کاهش می یابد. بنابراین سعی کنید با استفاده از لینک های داخلی زنجیره وار صفحات را به هم متصل کنید.

لینک سازی داخلی مناسب را فراموش نکنید
لینک سازی داخلی مناسب

15- سئو تصاویر را فراموش نکنید

به یاد داشته باشید نام مناسبی برای تصاویر خود انتخاب کنید. نام های کلیشه ای مانند IMAGE-1 را فراموش کنید. این نام ها سئو سایت شما را نابود می کنند. نام مناسبی برای تصاویر خود انتخاب کنید.مثلا نامی که به شما پیشنهاد می‌کنیم این است که معادل انگلیسی کلمه کلیدی خود‌را برای نام تصاویر استفاده نمایید. علت اینکه می گوییم نام انگلیسی را انتخاب کنید این است که زمانی که بخواهید هاست خود را جابجا کنید ممکن است نام های فارسی تصاویر برای شما مشکل ساز شود.

بعد از انتخاب نام مناسب برای تصویر خود حتما تصویر خود را اپتیمایز نمایید و حجم تصویر را کم کنید. کم کردن حجم تصویر تاثیر زیادی در سرعت سایت شما خواهد داشت.

سپس متن جایگزین تصویر را نیز انتخاب کنید. متن جایگزین بهتر است یک جمله کامل انتخاب شود که کلمه کلیدی نیز در آن دیده شود.متن جایگزین زمانی دیده می‌شود که سرعت سایت پایین باشد و جای تصویر متن جایگزین به کاربر نمایش داده می‌شود. ربات های گوگل نیز با استفاده از متن جایگزین است که تشخیص می دهند تصویر مربوط به چه چیزی است.

16- استفاده از افزونه های مناسب وردپرس برای افزایش سرعت سایت

یکی از مهمترین مواردی که باید برای سایت ها در نظر داشته باشید این است که سرعت سایت مناسب باشد. هر چه سایت سریع تر لود شود گوگل رتبه بهتری به وی می دهد. یکی از بهترین راهکارهای برای اینکه سرعت سایت را بهتر و بیشتر کنیم استفاده از افزونه های وردپرس می باشد.یکی از بهترین افزونه ها که در سئو وردپرس تاثیر زیادی دارد استفاده از افزونه Cache Enabler و یا استفاده از افزونه WP Super Cache می‌باشد. این دو افزونه تاثیر زیادی در سرعت سایت شما خواهد داشت.

استفاده از افزونه های مناسب وردپرس برای افزایش سرعت سایت
افزایش سرعت سایت

17- استفاده ازNo follow و  No index برخی از صفحات

اگر صفحه یا صفحاتی از سایت شما از نظر گوگل ارزشی نداشته باشد و ورودی برای شما نداشته باشد بهترین راه این است که آن صفحه را حتما No follow و No index کنید. زمانی که در بالای صفحه ای ربات گوگل با دو عبارت No follow و No index روبرو می شود به این نتیجه می رسد که صفحه مورد نظر بی ارزش است و تا انتهای صفحه را کرول نمی کند. اگر صفحه یا صفحاتی از سایت شما ارزشمند است هیچ گاه از این دستورات در سایت خود استفاده نکنید. زیرا بسیار خطرناک است. اگر علم کافی در این زمینه ندارید پس این کار را نکنید.

18- استفاده از کد های Schema  را فراموش نکنید

کدهای اسکیما تاثیر زیادی در سئو سایت شما دارد.در واقع شما می‌توانید با استفاده از کدهای اسکیما به گوگل بفهمانید که هر صفحه برای چه چیزی کاربرد دارد. مثلا مشخص می کنید که صفحه مورد نظر محصول است یا یک مقاله ساده! یا مثلا مشخص می کنید که قیمت محصول را نمایش دهد. یا تصویری را برای هر صفحه در نظر می گیرید. به طور کلی کدهای اسکیما یا Schema  تاثیر بسیار زیادی در سئو وردپرس سایت شما در بر خواهد داشت بنابراین در استفاده از این کدها حتما دقت بیشتری داشته باشید.

استفاده از کد های Schema را فراموش نکنید
استفاده از کد های Schema را فراموش نکنید

19- نمایش تاریخ به روزرسانی را در نظر داشته باشید

جالب است بدانید که گوگل عاشق به روزرسانی داده ها می باشد.زمانی که شما یک مقاله را می‌نویسید و ده روز بعد یک پاراگراف دیگر به محتوای قبلی خود اضافه می‌کنید گوگل متوجه می‌شود که اطلاعات و داده‌های شما به روز می‌باشد. بنابراین سعی کنید محتوایی خود را همیشه به روز نگه دارید. نکته ای که در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است این است که تاریخ انتشار مقاله تان بهتر است با تاریخ بروزرسانی مقاله تان تفاوت داشته باشد. این امر به محتوای شما ارزش بیشتری خواهد داد.

سئو سایت وردپرس با 19 نکته

در صورتی که شما نیز تمامی این موارد را مورد بررسی قرار دهید و تمام این موارد را در سئو وردپرس خود رعایت نمایید می توانید اطمینان داشته باشید که سئو سایت خود را به درستی انجام داده اید. با دانستن همین 19 نکته آموزش سئو شما تا حد زیادی از رقبای خود پیشی گرفته اید.

کلام آخر سئو وردپرس

سئو وردپرس کار سختی نیست. همانطور که در ابتدای مقاله نیز به شما گوشزد کردم سئو کار سخت و پیچیده ای نیست.به یاد داشته باشید که تمامی این موارد که به ظاهر ساده می آید نیاز به تخصص و تجربه دارد. اینکه چطور از داده های سرچ کنسول استفاده کنید. یا مثلا چطور لینک های داخلی سایت را قرار دهید تا مزاحم کاربر نباشد. بسیاری از موارد دیگر که نیاز به تجربه دارد. همچنین سئو وردپرس یا هر سایت دیگری نیاز به تداوم و پیگیری های منظم دارد. بنابراین گمان نکنید که با یکبار انجام این کارها، کار شما تمام می شود.

سئو سایت وردپرس با 19 نکته
سئو سایت وردپرس با 19 نکته

پیشنهاد ما به شما این است که حتما از شرکت سئو‌کاری که تجربه و تخصص کافی در زمینه سئو دارد بهره‌مند شوید.بسیاری از شرکت های سئو هستند که علاوه بر طراحی سایت مسئولیت سئو سایت شما را نیز بر عهده میگیرند. پردیسان سیستم همواره همراه شماست برای طراحی و بهینه سازی سایت های شما! بهترین شدن در کسب و کارتان آرزوی ما می باشد. بنابراین ما همواره در تلاشیم که بهترین و با کیفیت ترین خدمات را با قیمت مناسب به شما ارائه دهیم.شما میتوانید جهت مشاوره طراحی سایت، سئو سایت، پشتیبانی سایت با شماره های درج شده در همین سایت تماس بگیرید. ما همیشه پشتیبان شما هستیم.

2 دیدگاه - نظر خود را بنویسید و سورپرایز شوید!

  • لطفا بهترین افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس رو میشه بگین چیه مرسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =