بالا بودن سرعت سایت، باعث بهبود تجربه کاربری میشود. سایتی که سرعت بالاتری دارد، ورودیهای بیشتری را دریافت میکند و این ورودیها با گذراندن زمان بیشتر در وبسایت، باعث افزایش رتبه آن سایت نزد گوگل میشوند. خوشبختانه، افزونههای وردپرس متعددی وجود دارند که باعث میشوند؛ وب سایت شما خیلی سریع لود شود که در ادامه با چند نمونه از بهترینهای آنها آشنا میشویم.
ما در این مقاه به دنبا برترین پلاگین های وردپرس برای بالا بردن سرعت لود وبسایت میگردیم.
چرا باید سایت وردپرس سریع لود شود؟
قبل از معرفی افزونهها بهتر است با دلیل استفاده از آنها آشنا شویم. اصلا چرا باید سرعت سایت ما بالا باشد. گوگل از کجا میفهمد که کدام سایت سرعت بالاتری دارد؟ حداقل سرعتی که باید یک سایت داشته باشد، چقدر است؟ بچند دلیل وجود دارد که اهمیت این موضوع را روشن میکند.
به طور کلی وب سایت شما باید در کمتر از 3 ثانیه بارگیری شود. اگر لودینگ وب سایت بیش از سه ثانیه طول بکشد؛ 53٪ از کاربران تلفن همراه از آن خارج میشوند. اگر زمان لود دو ثانیه یا بیشتر باشد؛ بیش از 87٪ ممکن است دیگر به آن مراجعه نکنند. همچنین 79٪ از کاربرانی که تجربه منفی از سرعت یک وب سایت دارند؛ به احتمال زیاد دیگر به آن مراجعه نخواهند کرد. از میان تعداد زیادی از افزونههایی که برای بهینه سازی وب سایت وجود دارد، چند نمونه از مهمترین آنها را انتخاب کرده و نقاط قوت و ضعف آنها را بررسی کردیم.
بهترین افزونه ها برای افزایش سرعت سایت وبسایت کدامند؟
WP Super Cache
این ابزار به صورت رایگان در دسترس شماست. استفاده از آن بسیار آسان بوده و تنظیمات پیشرفتهای از جمله فشرده سازی Gzip، ذخیره مرورگر و ذخیره سازی محتوا را در اختیار شما قرار میدهد. با استفاده از این افزونه میتوانید محتوا را از قبل بارگیری کنید. همچنین به شما در راه اندازی CDN کمک کند.
W3 Total Cache
این ابزار نیز به صورت رایگان است و باعث میشود تا عملکرد کلی سایت شما حداقل 10 برابر بیشتر شود. این افزونه باعث بهبود نرخ تبدیل سایت شما میشود. همچنین به میزان زیادی در بهبود رتبه بندی موتور جستجو موثر است. این افزونه تا 80 درصد در پهنای باند نیز صرفه جویی میکند.
ShortPixel
هنگام بارگذاری تصاویر در وردپرس، ShortPixel به طور خودکار میتواند، اندازه آنها را در حداکثر ابعاد انتخابی تغییر داده و آنها فشرده کند. همچنین باعث تبدیل PNG به JPG میشود. برای استفاده از این افزونه 100 اعتبار رایگان در هر ماه به شما تعلق میگیرد، اما پس از آن باید هزینهای را پرداخت کنید.
WP Smush
این افزونه نیز به صورت رایگان در دسترس شماست. WP SMUSH بدون آنکه کیفیت تصاویر را کم کند، اندازه نهایی آنها را کاهش میدهد. این ابزار از تما فرمتهای رایج تصویر از جمله: JPEG ،GIF و PNG پشتیبانی کرده و با اغلب افزونهها سازگار است.
افزونه WPSMASH میتواند به طور همزمان 50 تصویر را مدیریت و کنترل کند. همچنین تصاویری را که سرعت سایت شما را کند میکنند شناسایی کرده و آنها را اولویت بندی میکند. این افزونه محدودیت ماهانه برای استفاده ندارد.
WP-Optimize
این نرم افزار نیز رایگان بوده و استفاده از آن بسیار آسان است. WP-Optimize پایگاه داده وبسایت شما را بهینه میکند تا عملکرد بهتری داشته باشد. با استفاده از این ابزار میتوانید آمار پایگاه داده وبسایت خود را مشاهده کنید. این افزونه باعث فشرده سازی تصاویر میشود.
Cache Enabler
CASH ENABLER یکی دیگر از ابزارهایی است که به صورت رایگان در دسترس شماست. استفاده از این ابزار بسیار آسان است. زمانی که CASH ENACLER روی وبسایت شما نصب باشد، به راحتی با استفاده از تنها یک دکمه میتوانید حافظه پنهان خود را پاک کنید.
Asset CleanUp
ابزار رایگان بعدی که میتوانید از آن برای افزایش سرعت وبسایت خود استفاده کنید، ASSET CLEANUP است. این ابزار اسکریپتها و پلاگینها را روشن و خاموش کرده و از این طریق میتواند باعث افزایش سرعت وبسایت شود. با اینکه این ابزار در ابتدا رایگان است، اما برای به روز رسانیهای سالانه، پشتیبانی و ویژگیهای اضافی دیگر باید مبلغی را پرداخت نمایید.
EWWW Image Optimizer
یکی دیگر از ابزارهایی که برای افزایش سرعت سایت مورد استفاده قرار میگیرد، ابزار EWWW Image Optimizer است. این ابزار فایل JPEGs ،PNG و PDF را فشرده میکند. از این افزونه میتوانید تا 30 روز به صورت رایگان استفاده کنید. اما پس از آن باید هزینهای را پرداخت نمایید.
سخن پایانی
تمام ابزارهایی که در بالا به آنها اشاره شد، برای همه افراد مناسب نیست. با اینحال داشتن اطلاعات کافی در مورد آنها برای کسانیکه که صاحب یک کسب و کار یا وبسایت هستند، بسیار مهم و ضروری است.
برترین پلاگین های وردپرس برای بالا بردن سرعت لود وبسایت به شما معرفی شده اما برای آنکه بتوانید این ابزارها را روی وبسایت خود نصب کنید، نیازمند استفاده از تجربیات یک وبمستر یا یک متخصص سئو هستید.
بدون دیدگاه